
 
INTERLEAGUE RULES 2025 
 
 

 

BASEBALL: Intermediate, Juniors, and Seniors 

Games will be played under oƯicial Little League League Baseball rules with the following 
clarifications. 

Coaches: A team may have 3 adult coaches. There must be an adult in the dugout at all times.  

Equipment: Metal cleats are not allowed on temporary mounds.  

Time Limit/Curfew: Time limit for all games is 2 hours (no new inning after that point). Friday and 
Saturday games will have a curfew of 10:30 pm. All other games will have a curfew of 9 pm. No 
inning can start after the designated curfew times. The chief umpire should keep oƯicial time at 
home plate. An inning must continue if it begins before curfew. If a game is tied at the time of 
curfew, the continuation of that game will need to be scheduled by the representatives of each 
league involved.  Doubleheader games have a time limit of 1 hour, 45 minutes.  

Single Games and Doubleheaders: All single games are 7 innings. Doubleheaders will be played in 
the following manner: 1st game will be 5 innings and 2nd game will be 5 innings. Host league will be 
home team in game 1 and visitor in game 2. Host league provides game balls and umpires for both 
games.  

Local Option for Rule 4.10e: The 15-run rule and 10 run rules are in eƯect. Note that the 15-run rule 
goes into eƯect once the visiting team has completed 4 at-bats, and the 10-run rule applies after 
the visiting team completes 5 at-bats. 

Batting Order: All players present shall be in the batting order (continuous batting order) for the 
entire game (rule 4.04). Free defensive substitution as per rule 4.04.  

Pitching Rules: Balks will be enforced during all games. There are no warnings.  

Rule 3.03-c “A pitcher remaining in the game, but moving to a diƯerent position, can return as a 
pitcher any time in the remainder of the game, but only once in the same inning as he/she was 
removed.” Interpretation for continuous batting order: If the pitcher does not take or remain in a 
defensive position, they may not reenter the game as a pitcher. 

Pitchers playing in multiple divisions: pitch count travels with the pitcher. All rest requirements 
(regulation VI) apply regardless of division they pitch in.  



Rule 6.02c is in force: After entering the batter’s box, the batter must remain in the box with at least 
one foot throughout the at bat.  

Regulation XIV(b) Requires the on-deck batter to be positioned in the on-deck circle closest to their 
dugout.  

Courtesy Runners – For the Regular Season, a courtesy runner is allowed for the pitcher and/or 
catcher of record when there are two outs.  The “courtesy runner” must be the player in the batting 
order who made the last out. See 7.14(b).  

Pool Players: Pool players must be noted in the line up and be pointed out at the pre-game plate 
meeting.  Pool players cannot pitch but can play any other position, bat anywhere in the lineup and 
must play at least 9 consecutive outs and bat once. 

 


